A korunk előrehaladtával a bőrünk természetes kollagén termelése fokozatosan lassul, melynek eredményeképp az arcbőr veszít rugalmasságából, vitalizáltságából és feszességéből. A Mezopennek köszönhetően az öregedés folyamata azonban megállítható, lassítható.

A SilverLine Vezetéknélküli Automata Mikrotűs Mezopen a modern kollagén indukciós technológia egy újabb lépcsőfoka, aminek köszönhetően a bőr természetes kollagén és elasztin termelése tartósan aktivizálódik. A mikrotűs mezopen precíz kialakításának köszönhetően a páciens a lehető legsterilebben és leggyorsabban fiatalodhat. Sőt mi több, a függőleges tűbehatolásnak köszönhetően fájdalmat is alig érez, és kevésbé sérül a bőrfelszíne.

Ez egy olyan sokoldalú eszköz, mely mind az aknés, tág pórusú bőrre, mind az öregedő, ráncos bőr problémára is megoldást nyújt. Önmagában is hatásos, azonban megfelelő szérumokkal kombinálva még látványosabb eredményeket érhetünk el.

Alkalmazhatóság

  • látványos és gyors kollagén indukciós terápia
  • pórusméret csökkentés
  • hatóanyag bevitel
  • bőrtextúra javítás
  • ráncok halványítása
  • hegek csökkentése
  • májfoltok halványítása

A Mezopen speciálisan kialakított mikrotűivel,  a bőrfelszínen apró, szemmel alig látható sérüléseket ejt, amit a szervezet azonnal a kezelés után elkezd meggyógyítani.  A kezelést tovább finomíthatjuk, vagy igénynek megfelelően erősíthetjük, a tűk behatolási hosszának az állításával. A finomra hangolt kezelésnek köszönhetően az arc feszesebbé, és optikailag fiatalabbá válik. Mivel ez a folyamat nem a pillanatok műve, így a kezelés hatása is hónapig megmarad, sőt fokozatosan javul még a kezelés sorozat végeztével is. Az eredmény tartósságát páciens életkora, egyéni életmódja, szokásai és kollagén termelése is befolyásolja.